designing comfort

DISOFA – lux, maiestrie, design italian

Home Noutati DISOFA – lux, maiestrie, design italian

O caracteristica sau o calitate distinctiva care face ca un articol sa iasa in evidenta din imprejurimile sale; o piesa tapitata din piele naturala iese in evidenta, schimba o camera, creeaza o stare de spirit si imbunatateste calitatea unui decor cu un aspect aparte departe de obisnuit.
Unul din cele mai importante si relevante brand-uri in prelucrarea pielii naturale este Giorgio Collection.
Potrivirea perfecta dintre cele mai fine materiale, atentie la detalii si maiestrie italiana. Vibratiile Art Deco se amesteca cu formele de ultima ora, aducând un aspect nou in casele cele mai exclusiviste din intreaga lume. Un stil atemporal care intruchipeaza conceptele de confort si eleganta creând o atmosfera intima dar unica.

CANAPELE LUX - PIELE NATURALA

Forme speciale cu detalii realizate impecabil, studiate cu atentie de designeri italieni de prestigiu.

Combinatia perfecta intre design, materiale si confort.

Paturi matrimoniale de lux tapitate cu piele naturala velur

Oglinzi cu rama tapitata

Mobilier tapitat cu piele naturala

Utilizarea de piele naturala embosata – proces în care un design este adăugat pe suprafața pielii prin presare, pentru a modifica sau a imbunatati suprafata, rezultand modele unice, evidentiaza si da valoare oricarui produs de mobilier. Structurile metalice finisate in nuante pretioase de auriu, argintiu constiuie elementul de opulenta a acestui tip de mobilier.
Combinatia perfecta intre prelucrarea cu noile tehnolorii si maiestria de tapiterie traditionala.

Noile tehnologii alaturi de munca mesterilor calificati, a caror expertiza este transmisa de la o generatie la alta si este inca prezenta la fiecare etapa de productie.
Cercetarile in solutii formale elegante si rafinate, detaliile atent studiate si o selectie precisa de materiale asigura ca fiecare piesa de mobilier, accesoriu si obiect este o piesa unica, incapsulând spiritul marcii Giorgio Collection.

Noi, Disofa ne propunem sa va prezentam exemple de maiestrie a marilor brand-uri, studiind mereu trendul, incercam sa va propunem produse de calitate fabricate in Romania.
Cu fiecare proiect ne perfectionam, inovam, incercam sa iesim din tiparele monotoniei.

Lasă un răspuns

  TOP