designing comfort

DISOFA – design paturi matrimoniale -idei neconventionale

Home Noutati DISOFA – design paturi matrimoniale -idei neconventionale

DISOFA – design paturi matrimoniale – idei neconventionale

Pentru ca dormitorul este sanctuarul nostru, locul unde ne petrecem o mare parte a vietii noastre, trebuie sa-i acordam atentia cuvenita.

Cum vrei sa fie patul tau? doar o piesa de mobilier? 25 de ani din viata o petrecem dormind, in concluzie:

AMENAJAREA DORMITORULUI MERITA TOT! –  SUNT 25 DE ANI DE VIATA!

Centru de interes al dormitorului, este desigur patul, in continuare va prezentam o „poveste” in imagini a paturilor.

Inceputurile  patului au insemnat o gramada de paie sau o groapa umpluta cu fan.

Patul a fost inaltat datorita daunatorilor si mizeriei intre anii 3000 IC si 2000 IC, iar in  antichitate,

egiptenii foloseau platforme de fildes decorate cu aur si lemn, romanii au incurajat diversitatea, paturile fiind decoarate cu aur, argint si bronz.

Sa revenim…repede in actualitate… va prezentam idei inedite de paturi, variante care le veti avea in vedere pentru dormitorul dumneavoastra.

DESIGN PANOURI TAPITATE INALTE

Panouri tapitate care placheaza peretele din spatele patului sunt elegante si recomandate pentru dormitoarele inalte si spatiose.

Modele liniare, forme geometrice particulare sau modelul clasic cu nasturi se realizeaza in functie de conceptul de design al dormitorului.

Cele mai bune materiale pentru aceste tipuri de tablii sunt: pielea naturala si catifeaua.

FORME PATURI MATRIMONIALE TAPITATE

Forme particulare indraznete: rotunde, cu tablie inalta cu insertii de leduri sau cu forma de scoica.

Design-ul formei este doar o chestiune de imaginatie si spatiu. Ceea ce creem este ce ne reprezinta. Indrazniti sa fiti creativi si unici!

Sanctuarul unde petreceti 25 de ani din viata trebuie tratat cu atentie!

DESIGN MODERN PATURI MATRIMONIALE

Personalizați-vă experiența de somn cu această selecție  de paturi moderne, futuriste variind de la stiluri italiene elegante la aspect rustic rafinat.

Chiar dacă nimeni nu-l vede vreodată, dormitorul dvs. ar trebui să reprezinte stilul dvs. și să vă simțiți  in locul perfect unde doriți să vă relaxați.

De ce paturi de lux ? Pentru ca realizarea patului perfect nu se rezuma doar la ceea ce simtiti atunci cand va intindeti in el.

Un pat de lux este realizat cu o deosebita atentie pentru detalii si pentru materiale premium atent selectionate, imbinate intr-un design elegant si rafinat care raspunde

perfect nevoilor de confort din timpul somnului.

Există multe tipuri de concepte și tehnici în stilul modern, care sunt folosite de designeri, decoratori și arhitecți. Designerii definesc stilul modern ca

fundații inventate de părinții modernismului, cum ar fi Frank Lloyd Wright, Walter Gropius, Ludwig Mies van der Rohe și Le Corbusier, care au folosit funcții, linii curate

și forme, precum și elemente arhitecturale și naturale pentru decorare. Acești moderniști credeau că o casă ar trebui să fie funcțională și că tot ce se află în casă ar trebui

să aibă un scop, inclusiv decorarea, după cum le-a descris cel mai bine Le Corbuser, „Casa este o mașină de trai.”

Dacă aveți nevoie de ajutor sau inspirație pentru a proiecta dormitorul dvs., profesioniștii DISOFA vă pot ajuta. Va oferim imagini și idei care va ajuta sa

proiectați dormitorul, fie el mare sau mic. De asemenea, va ajuta să alegeți culoarea potrivită, o gamă de stiluri și inspirații de la modelele din întreaga lume

pentru a face dormitorul un loc mai bun.

 Cateva exemple ale acestor concepte care vă vor ajuta să vă proiectați dormitorul.

Disofa este pregatita pentru cele mai indrazneta proiecte.

Fiti gata!

Lasă un răspuns

  TOP