designing comfort

Bespoke HoReCa Collection – made in Romania

Home Noutati Bespoke HoReCa Collection – made in Romania

#to speak about HoReCa:

 

Privind din perspectiva deținătorului unui local sau restaurant, în majoritatea cazurilor cele mai căutate amenajări Horeca vor fi cele realizate sub marca marilor branduri internaționale.

Pe de altă parte, nu sunt de ignorat nici producătorii autohtoni, care pot pune în valoare orice decor prin amenajări ce se aliniază preferințelor specifice ale proprietarilor de unități din segmentul Horeca. Dincolo de alegerea producătorilor autohtoni sau străini, tendința în continuă ascensiune observată în domeniul amenajărilor Horeca este orientarea către personalizare, alături de cel mai înalt nivel calitativ.

 

Tipul de tapițerie ales este cel care asigură longevitatea exploatării unei canapele, gradul de complexitate în ceea ce privește îngrijirea acesteia precum și starea de confort atunci când pielea noastră intră în contact cu ea.

De la texturi variate, la pattern –uri și modele actuale, linia de tapițerie DISOFA se concentrează atât pe materiale clasice, cât și pe cele inovatoare, dintre care multe sunt fabricate în țări cu tradiție din Europa. Procesul de proiectare a mobilierului tapițat este configurat în pași și foarte ușor de parcurs, acesta poate fi personalizat cu țesătura sau pielea aleasă, clientul obținând astfel liniștea că produsul final este cel mai bun dintre cele mai bune.

Tendința generală este de a se crea locuri unicat, a căror identitate vizuală poate garanta diferențierea de concurență, amenajarea făcând diferența semnificativă de clientelă.

DISOFA –  Bespoke HoReCa  collection este acum online!

  TOP